Ако някой в края на 90-те беше казал, че един ден Памела Андерсън няма да носи грим, ще живее в къща в провинцията и ще гледа зеленчукова градина, едва ли някой щеше да му повярва.

Памела Андерсън е перфектна и без грим

Памела Андерсън не смята да спира

Доказателството - корицата на Perfect Magazine

Някогашният секссимвол от "Спасители на плажа" напълно промени живота си в последните години. През 2019 г. тя замени живота в Калифорния с такъв в родната си Канада. Памела се пренесе да живее в къща на остров Ванкувър.

От 2021 г. къщата край езерото е нейният постоянен дом, където тя прекарва голяма част от времето сред природата. От Instagram профила й виждаме, че освен да си приготвя домашна храна, тя е започнала да си прави и зеленчукова градина.

В една от последните й публикации виждаме Андерсън на пазар за разсад, а в друг кадър тя ни показва изрядната си градина с много повдигнати лехи, засадени с тиквички и различни видове салатки.

Във видео от края на пролетта пък актрисата почиства тревата от опадалите листа с гребло, след което ги закарва с градинарска количка към компостната купчина - наистина необичайна среда, в която да видим Памела Андерсън.

По-рано тази година тя обяви, че ще издаде кратка книга с любимите си вегетариански рецепти. Първоначалната й идея е да ги събере на поредица от картички, които да са единствено за двамата й сина Брендън и Дилън. Сега обаче книгата е достъпна за предварителна поръчка.