Кендъл Дженър пренася "голото" обличане в смела нова територия с най-новия си тоалет. Супермоделът избра да носи рокля на David Koma от колекцията на британския дизайнер за есента на 2023 г. Тоалетът се отличава с илюзионна мрежа в горната си половина и игриви червени цветя, които са изпъкнали в провокативна (и често противоречива) анатомична позиция. Докато цветята със сигурност са първото нещо, което привлича вниманието на човек, най-неочакваната част от роклята се оказа дългият модерен шал около врата на Дженър.

Кендъл Дженър пак е секси по бански

Кажи къде ти влиза пясъкът на плажа... или поредната секси снимка на Кендъл Дженър

Моделът пак провокира последователите си

Звездата, подобно на много други знаменитости, напоследък често прибягва до умерен ексхибиционизъм що се отнася до визията ѝ, особено на официални събития. За афрърпартито на Met Gala 2023 г. Дженър отново беше избрала доста интересен и провокативен костюм.

С най-новата си "гола" визия звездата използва силата на илюзията. На пръв поглед изглежда, че е облечена в корсет или боди, а гърдите ѝ са голи, покрити само около зърната с цветя. Тоалетът ѝ обаче всъщност е рокля без рамене, с майсторски изрязана мрежеста част, която едва се забелязва. Това, че роклята идва с лек намек за Одри Хепбърн, не трябва да е изненада за истинските фенове на Дженър, както отбелязват от Vogue.

Моделът многократно отдава почит на покойната икона с избора си на дрехи и стила си. Последният такъв пример беше преди няколко месеца, докато се разхождаше из Париж в малка черна рокля, шал на главата и големи слънчеви очила.

А за визията си на Met Gala през 2021 г., създадена от Матю М. Уилямс от Givenchy, звездата отдаде почит на звездната роля на Хепбърн в "Моята прекрасна лейди". В много отношения подходът на Дженър към модата е много подобен на нейната рокля на David Koma. Има много повече скрит смисъл от това, което първоначално грабва окото.