Френската актриса Филипин Лерой-Болю, позната на феновете на сериала Emily in Paris, се появи на Седмицата на модата в Париж по време на представянето на мъжките колекции за есен/зима 2022/2023 г. А присъствието ѝ на бляскавото събитие не остана незабелязано. 

Emily in Paris, Лили Колинс и как нова героиня успя да ядоса цяла Украйна

Защо Украйна е бясна на Emily in Paris

Много шум за нищо?

Причината - дръзката визия на французойката, за която вече близо седмица модни списания и критици не спират да говорят. Явно с избора си на тоалет 58-годишната актриса успя да привлече вниманието на всички.

Филипин Лерой-Болю беше облечена с плътно прилепнала прозрачна рокля в горско-зелен цвят, която носеше без сутиен. Не можем да отречем, че независимо от възрастта ѝ, дръзкият тоалет и стои много секси.

Провокативната си рокля съчета с черно палто, токчета с каишки в сребристо и една единствена обица.

Това не е първият път, в който Филипин Лерой-Болю успява да накара всички медии да говорят за нея. На много от появите ѝ на официални събития през годините тя е с рокли, които не оставят много на въображението що се отнася до красивия ѝ бюст.

Снимка 561079

Източник: GettyImages

Според People последната визия на актрисата от Седмицата на модата в Париж в много отношения изпраща ясно послание за остаряването и модата.

"Силви не е просто най-стилният герой на Emily in Paris, тя е най-доброто вдъхновение за това как човек трябва да остарява", пише Ани Браун във Vogue.

Emily in Paris, Netflix и подновяването на сериала за трети и четвърти сезон

Приключиха ли приключенията на Емили в Париж

Ще има ли Emily in Paris още сезони

В сериала на Netflix Филипин Лерой-Болю играе модния PR и изпълнителен директор Силви Грато - строгата шефка на главния герой Емили Купър, изиграна от Лили Колинс.