За никого не е тайна, че Тейлър Суифт не се понася много-много с Кание Уест и съпругата му Ким Кардашиян. Но тихата война, която тримата започнаха помежду си, е от няколко години, а поводът - песента на Кание Уест "Famous" от 2016 г.

В песента Кание не само споменава за секс с певицата, но и я нарича "кучка", което всъщност и предизвиква конфликта помежду им.

Кание и съпругата му Ким твърдят, че рапърът е поискал разрешение да използва името на Тейлър в песента, като настояват, че Тейлър Суифт е дала съгласие за това. Ким дори нарича певицата лъжкиня, защото по-късно се е отрекла от думите си.

Според Тейлър Суифт обаче тя не е получила пълната информация за това как точно ще бъде използвано името ѝ.

През последните дни в социалните мрежи се появи видеоклип от телефонен разговор (впоследствие изтрит) между Кание и Тейлър, който изяснява малко по-добре конфликтната ситуация помежду им и хвърля светлина върху дългогодишната причина за враждата между двамата.

Ким Кардашиян, Кание Уест и спят ли в отделни спални

Спят ли Ким и Кание в едно легло

Всеки да си знае къщата

От разговора разбираме, че Кание обяснява на Тейлър как в песента му ще има много "нееднозначни думи".

Тъй като Тейлър не разбира напълно, тя се опитва да научи дали ще има в текста нещо, което би я подразнило.

Уест цитира част от въпросния текст, като... пропуска да ѝ каже най-важното.

В отговор певицата за засмива и казва, че според нея няма нищо обидно, но все пак и трябва време, за да помисли.

Снимка 472780

Източник: Instagram /taylorswift

Така и не става ясно какво всъщност е отговорила Суифт, но дори и да е дала "зелена светлина" на Кание, със сигурност не е била наясно, че в песента си рапърът ще говори за секс с нея и ще я нарича кучка, пише Variety.