Ева Лонгория има солиден опит в преминаването по червения килим. Актрисата участва в десетки телевизионни предавания и филми -"Отчаяни съпруги" и "Зад борда" са само някои от тях. Работи и като продуцент и режисьор, което означава, че присъствието на светски събития са част от ежедневието й.

Ева Лонгория и горещите ѝ снимки по бански от Италия

Горещите снимки по бански на Ева Лонгория

Опасно секси

Тази година тя представи кулинарното състезание Pillsbury Bake-Off и разкри пред Mashed, че подготовката за появата на червения килим може да отнеме няколко часа. А през това време няма как да не огладнееш.

Което е накарало Ева да промени начина си на хранене преди официално събитие.

"Преди хапвах пица точно преди червения килим, защото знаех, че след това няма да ям поне седем часа. Няма храна и си казваш: "Умирам от глад, така че ще се наям с въглехидрати". Сега не мога да направя това, защото няма да вляза в роклята."

А ето какво прави Ева, за да е сита и, в същото време, да запази стройната си фигура си. "Обикновено имам бар Snickers или нещо подобно в чантата си, което да ми стигне за през нощта", разкрива самата тя.

Ева Лонгория, гуакамоле и как да си го приготвим вкъщи по нейната рецепта

Как да си приготвим гуакамолето на Ева Лонгория

Тайната съставка на актрисата

Освен че следи какво хапва, звездата от "Четириноги приключения" редовно се поти във фитнеса. След като се завърна от лятната си почивка в Испания, тя бързо влезе в ритъм и публикува в стори в Instagram следваканционната си тренировка.

По-рано тази година Ева разкри пред Woman's Health, че прави упражнения всеки ден по един час и се стреми да се храни здравословно. Не само заради физическото си здраве, но и заради психическото. Актрисата поддържа форма чрез тренировки с тежести, скачане на батут и йога. В менюто ѝ пък често присъстват храни, богати на протеини, като боб и карфиол.