Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън са от известните личности, на които не им върви особено в любовта. Ратайковски се разведе със Себастиян Бер-Маклард заради изневери, но около това все още не знаем много подробности.

Емили Ратайковски, Пийт Дейвидсън и папарашките снимки, на които се вижда как двамата интимничат

Емили Ратайковски няма спирка

Хваната в крачка в компанията на Пийт Дейвидсън

Дейвидсън пък се раздели с Ким Кардашиян преди няколко месеца - поредната връзка, в която нещата просто не се получават за комедианта. Но от около две седмици знаем, че Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън излизат заедно.

За това се съдеше от папарашки снимки на двамата, но не се знаеше нищо кой знае какво около тяхната евентуална връзка. И продължава да не се знае какво точно се случва между тях, но пък имам още хляб за размисъл.

Причината е, че Ратайковски и Дейвидсън решиха да направят първата си публична поява заедно на баскетболен мач. Двамата изгледаха отблизо победата на Мемфис Гризлис над Ню Йорк Никс в Madison Square Garden в Ню Йорк. Двамата не са се държали като двойка, но пък смеха е преобладавал с разговорите им.

Ким Кардашиян, Пийт Дейвидсън и ревнува ли тя от връзката му с Емили Ратайковски

Ревнува ли Ким Кардашиян от Емили Ратайковски

И преодоляла ли е раздялата с Пийт Дейвидсън

Според Entertainment Tonight, от Денвър Нъгетс са решили да се пошегуват с Никс, които публикуваха снимки на двамата в профила си в Instagram, могат ли да попитат Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън дали официално са двойка. На този въпрос очевидно още няма официален отговор, но сякаш скоро това ще се промени.