Въпреки че се опита да съхрани новината за бременността си възможно най-дълго време и дори се скара с майка си заради това, все пак Ема Робъртс не остави почитателите си настрани от личния си живот.

Eма Робъртс и какво накара актрисата да блокира майка си в Instagram

Защо Ема Робъртс блокира майка си в Instagram

Кога родителите и социалните мрежи са лоша комбинация

След като вече стана ясно, че очаква първото си дете, тя често публикува свои снимки с наедрялото си коремче и дори се превърна в нещо като модна икона на бременните жени.

В самия край на миналата година, когато на бял свят се появи Родес Робърт Хедлънд, всички се запитаха дали актрисата ще бъде от майките, които щедро споделят всичко за своите бебета с почитателите си, или от тези, които ревностно ги пазят от чужди очи.

За щастие на всичките си фенове в Instagram Ема реши да не крие бебето си. Преди известно време тя публикува две снимки с малкия Родес, които мълниеносно събраха над милион харесвания. На едната племенницата на Джулия Робъртс го храни, а на другата, той явно вече е нахранен и щастлив, прегърнат от майка си. На нея се вижда и колко е пораснал той.

Съвсем скоро, за Деня на майката, който се отбелязва на 9 май в САЩ, звездата от "Зловеща семейна история" публикува нова снимка с малкия си син. На нея двамата са на открито, докоснали нослета и докато малкият спи, майка му изглежда напълно спокойна и щастлива.

Ема Робъртс, синът й Родес и първата снимка на лицето на бебето

Какво още ни разкри Ема Робъртс

На час по лъжичка

Явно майчинството се отразява добре на 29-годишната актриса, която изглежда страхотно само няколко месеца след раждането и сияе, прегърнала сина си.