Сър Елтън Джон е музикална легенда, която продължава да вдъхновява милионите си фенове по света със своите песни. Наскоро той събра най-доброто от творчеството си в неговата "Кутия за бижута".

Елтън Джон, Elton: Jewel Box и предстоящото излизане на неговата „Кутия за бижута“ с най-доброто от творчеството му

elton: jewel box - динозаврите на музикалната сцена не изчезват

Дори планират със замах

Има обаче една песен, за която той не иска и да чуе повече. По време на участие в подкаста на футболиста Трой Дийни, той беше запитан от коя своя песен не може да се измъкне.

Стана ясно, че най-омразният му хит е песента от 1972 г. Crocodile Rock. "Това парче го написах като на шега. Когато го изпълня за последен път в живота си, сигурно ще вдигна купон! Но хората си го обичат и не пропускат да го пригласят...", казва той.

Въпреки че не иска да се противопоставя на публиката, която винаги иска този хит, 74-годишният музикант се зарече никога повече да не изпълнява Сrocodile Rock, след като завърши прощалното му турне "Farewell Yellow Brick Road Tour" през 2023 г.

Елтън Джон, Brexit и притесненията му относно музикантите на Острова

Когато британското правителство вбеси Елтън Джон

Новата кауза на големия изпълнител

"Написал съм доста добри песни, които мога да предложа гордо на феновете. Но идва време, в което си казваш - не, точно тази песен няма повече да я чуете от мен", казва музикантът, цитиран от Daily Mail.