Елтън Джон има страхотна новина за всички меломани. По време на социалната изолация заради пандемията, певецът е намерил време да отвори и прегледа целия си архив. Резултатът е нова колекция с редки и непубликувани песни.  

Колекцията Elton: Jewel Box ще е от осем диска и ще излезе в продажба на 13 ноември. От включените в колекцията 148 песни, 60 не са издавани. Една от тях е "Sing Me No Sad Songs" - неиздаван демонстрационен запис от 1969 г. Записите са правени от 1965 г. до 2019 г.

Два от дисковете съдържат песни, които са специално подбрани от Елтън Джон. Към тях е добавен и разказ от певеца, който е носител на шест награди Грами.

Снимка 496757

Източник: GettyImages

"Като чух тези забравени песни отново, не можах да повярвам колко много сме писали с Бърни Топин през това време. Песните просто се изливаха от нас, а музикантите в студиото бяха невероятни“ - казва Елтън Джон в изявлението, придружаващо съобщението за предстоящото издаване на колекцията и цитирано от Associated Press.

Кание Уест, Елтън Джон, Ариана Гранде - кои са най-високоплатените музиканти за 2020г.

Най-високоплатените музиканти за 2020 г.

Според класацията на списание Forbes

„Винаги ми се иска да форсирам нещата, каквото и да правя, и гледам в бъдещето. Голямо удоволствие обаче беше да имам време в изолацията да прегледам всичко и да отделя тези моменти от спомените си." Цената на колекцията не се посочва.