Вече изминаха около две седмици от премиерата на "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта", с което падна и забраната за пускането на спойлери.

Елизабет Олсен, "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта" и защо актрисата не гледа филмите на премиерите им

Какво вбесява Елизабет Олсен

Актрисата не е доволна от...

Ето защо всеки може да види в социалните мрежи какви ли не мемета (някои от тях без контекст) около филма и някои от изненадите му. Една от тях определено се оказа появява на Джон Кразински като Рийд Ричардс от Фантастичната четворка.

През последните няколко години усилено се твърдеше, че именно Кразински ще влезе в ролята на Господин Фантастичен, а неговата съпруга - Емили Блънт, в тази на Сюзън Сторм. Е, вече видяхме Кразински като една от версиите на Ричардс в Мултивселената.

Като бе загатнато, че той има и съпруга и деца. Но в една от сцените Господин Фантастичен бе направен на пух и прах (или по-точно на спагети) от разярената Уанда (Елизабет Олсен). Така де, злото ѝ алтерего Алената вещица. И се започнаха да се въртят нови слухове, че Джон Кразински всъщност ще режисира филма за Фантастичната четворка след като Джон Уотс напусна проекта.

Снимка 558100

Източник: GettyImages

Но не това е интересно, а едно интервю на Елизабет Олсен за Vanity Fair, в което тя бе подложена на детектор на лъжата и трябваше да отговаря на различни въпроси. Един от тях бе дали мисли, че човекът от снимката - Джон Кразински, е най-интелигентният човек, правейки препратка към представянето на героя му във филма именно като такъв.

През смях актрисата казва, че не мисли, че е, защото като цяло не смята, че актьор може да е най-интелигентния човек на планетата. След това учудващо казва, че не го познава и никога не го е срещала.

Джон Уотс, филмът за Фантастичната четворка и защо няма да го режисира

Проблемите пред филма за Фантастичната четворка

Не всичко върви по мед и масло

Казваме учудващо, защото във филма героите на двамата се изправиха лице в лице. И поне според детектора на лъжата Елизабет Олсен казва истината. Като след това допълва, че е срещала съпругата му. И нека теориите започнат...