За никого не е тайна, че британският изпълнител Ед Шийран и американският рапър Еминем са добри приятели и работят успешно заедно.

Ед Шийрън, депресията и защо певецът отсега е притеснен за психическото здраве на дъщеря си

Ед Шийран споделя за психическите си проблеми

Отсега е притеснен за здравето на дъщеря си

От 2017 г. досега двамата направиха три общи и доста успешни парчета. Ясно е, че музиката е това, което ги свързва, но как се е стигнало до приятелството им...

Точно за това разказва 30-годишният Шийран в телевизионното шоу "Later... with Jools Holland". Оказва се, че те се сближили толкова много, благодарение на общата им страст да колекционират редки записи на аудиокасети.

Те поддържат редовно контакт във връзка с колекциите си и си разменят аудиокасети. "Събирам касети, имам Рей Чарлз и Стиви Уондър, които трудно могат да бъдат намерени", каза носителят на Grammy.

"Единственият друг човек, за когото знам, че колекционира същото, е Еминем. Работихме заедно през 2017 г. и направихме още две песни през 2019 г.", каза той за отношенията си с 49-годишния ветеран на хип-хопа.

Mom’s Spaghetti, Еминем, pop-up ресторантът в Детройт, който рапърът ще отвори и как озадачи феновете си

С какво Еминем озадачи феновете си

Рапърът май готви нещо

Шийран разказа как двамата започнали да си пишат редовно по повод на колекциите. Неотдавна Еминем му писал за касета на LL Cool J: "Тази касета ме накара да започна да рапирам". Британецът пък изпратил на Еминем записи на Ван Морисън, пише Yahoo!Life.