Джулия Фокс обича да провокира навсякъде, където отиде. Това просто е част от начина ѝ на живот. Или поне така изглежда.

Дали ще отиде на разходка из улиците на Ню Йорк, или на официално събитие - моделът винаги намира начин, за да накара хората да говорят за нея. И да я гледат, разбира се. Изключение не прави и последната ѝ визия, на която обърнаха внимание от Instyle Magazine.

Виждаме Джулия Фокс отново облечена в един доста интересен модел, макар облечена да не е най-удачната дума в случая, тъй като въпросната рокля разкрива едната ѝ гърда и интимните ѝ части. Джулия Фокс обаче не е гола отдолу, а с бельо с впечатляващ принт на вагина с косми и надпис: "Затворено".

Междувременно моделът е и със сутиен на също толкова реалистичен принт, който пък изобразява космата мъжка гърда. Според списанието, последната виизя на Джулия Фокс е една от най-смелите и феминистките ѝ до този момент.

Джулия Фокс с провокативна визия по бански на премиерата на Presence на Sundance Film Festival

По бански дори и в снежно време - Джулия Фокс ни показва как

Поредната модна провокация на модела

През март Джулия Фокс отново успя да привлече вниманието към себе си по време на AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party, организирано от Елтън Джон. Тогава тя се появи на събитието с черна рокля, която обаче започва под гърдите ѝ.

Част от тоалета ѝ бе също така черен чорапогащник и високи токчета. Гърдите си, или поне някаква част от тях, Фокс бе прикрила с лепенки за зърна със златисти верижки.

Джулия Фокс не спира да провокира

Джулия Фокс отново не остави много на въображението

Моделът знае как да привлече вниманието

Да не забравяме и че миналия септември Джулия Фокс се разходи почти гола по улиците на Ню Йорк, когато присъства на ревюто PrettyLittleThing x Naomi Campbell, което бе част от седмицата на модата в Ню Йорк.