Да си открит за психичните си проблеми и вътрешни борби е все по-актуално. Което е добра новина, защото благодарение на признанията на известни личности за собствените им страдания, много хора осъзнават собствените си.

Джулия Фокс и поредната ѝ модна провокация по улиците на Ню Йорк

Джулия Фокс пак прикова погледите ни

Провокативна, по-провокативна, Джулия Фокс

Джулия Фокс също реши да бъде откровена за диагнозите си.

34-годишната актриса и модел разказа в емоционално видео в TikTok, че страда от Синдром на дефицит на вниманието и Обсесивно-компулсивно разстройство. "Имам периоди на страхотна продуктивност, когато се чувствам като на върха на света и съм непобедима. А след това следват моменти на смразяващо чувство сякаш не мога да се помръдна."

@juliafox Replying to @auroriborealis original sound - Julia fox

Фокс казва, че това е синдромът на дефицит на вниманието, който се характеризира още с хиперактивност и импулсивност. И допълва, че има и ОКР. "Осъзнах, че го имам, защото броя буквите в думите в главата си и винаги трябва да стиган до десет. Ако не съм пушила марихуана, броя постоянно."

Моделът, който преди време имаше връзка с Кание Уест, разказва, че ползва марихуаната за да облекчи симптомите на ОКР, макар пушенето да не й помага с хиперактивността и синдрома на дефицит на вниманието.