Когато тръгна първата вълна на разпространение на коронавируса много от нас си казаха: "Е, не, този филм сме го гледали". А ако някой не го беше, бързо попълни този пропуск.

Айрис Лоу и излиза ли от сянката на звездните си родители красивата дъщеря на Джуд Лоу и Сейди Фрост

Дъщерята на Джуд Лоу – красива и успешна

Новата ни любимка

Разбира се, става дума за филма на Стивън Спилбърг "Заразяване" от 2011 година, който разказва за разпространението на смъртоносен вирус по света, множество жертви и забавянето на разработката на животоспасяваща ваксина.

Единият от актьорите, изиграли важна роля във филма, е Джуд Лоу. Във видео интервю за сп. GQ той споделя, че е бил наясно с вероятността за пандемия още от 2011 г.

Актьорът разказва, че в процеса на работа над филма режисьорът Спилбърг си е сътрудничил с научни консултанти. Учените тогава са предупредили за реална опасност от такава пандемия. "Беше ясно, че нещо подобно ще се случи. Учените, с които работи Стивън, бяха опитни и образовани хора", споделя Лоу.

Актьорът допълва, че основният въпрос по време на тогавашната дискусия е бил не "дали", а "кога".

Той споделя, че когато започна разпространението на COVID-19 в първите месеци на 2020 г., веднага е направил асоциация с филма. "За съжаление не бях изключително изненадан", казва актьорът.

Джуд Лоу и раждането на шестото му дете

Джуд Лоу стана баща за шести път

Не човек - машина е този мъж

Междувременно само в САЩ истинският коронавирус е заразил над 13 милиона души и е отнел повече от четвърт милион човешки животи, припомня Daily Mail.