Зимата е време за ски, срещи около камината или просто следобед с хубав филм под топлите завивки. За съжаление, зимата е и времето на настинки и грипове, от които не могат да се предпазят дори знаменитостите.

И като стана дума за сополиви звезди, няма как да не споменем Джорджина Родригес. През последните две седмици тя се изгуби в социалните медии - нещо доста нетипично за толкова активен Instagram потребител като нея. Причината се оказа настинката, с която е трябвало да се бори.

Очевидно Джорджина Родригес вече се чувства по-добре, защото качи и закачлива снимка, на която я виждаме да позира преди работна фотосесия. 

Джорджина Родригес, зимните спортове и как се забавлява половинката на Кристиано Роналдо

Джорджина е секси и в снега

Зимни забавления

"Грипът победен. Отново на работа", написа Джорджина под кадъра.

Феновете побързаха да отбележат, че отсъствието ѝ се е усетило, като допълниха, че нямат търпение за нови снимки в профила ѝ. 

"Тъкмо се чудихме къде изчезна", пишат последователите ѝ в Instagram. Явно дори и футболните половинки нямат право да отсъстват повече от две седмици от социалните медии, защото настава истинска анархия.

Снимка 462504

Източник: Instagram / Georgina Rodríguez

За да докаже, че наистина се чувства добре, Джорджина сподели в история и снимка, на която я виждаме как сладко си похапва пица с кенче Coca-Cola в ръка.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и Коледата им в Дубай

Слънчевата Коледа на Кристиано и Джорджина

Секси забавления