В последните си интервюта Джордж Клуни с гордост признава, че животът в условията на самоизолация му е дал възможност да придобие много нови умения.

Джордж Клуни, Амал Клуни и романтичните жестове на актьора и съпругата му

Тайната на брака на Джордж и Амал Клуни

Толкова просто, а толкова значимо

Освен че е започнал да помага в домакинската работа - да чисти, да пуска пералня и да простира, актьорът е открил и таланта си сам да се подстригва и грижи за външния си вид.

Пред W Magazine Клуни отново говори за предизвикателствата на родителската роля, особено във времена на пандемия. С усмивка той признава, че новото му любимо хоби е да чисти след тригодишните си близнаци, която оставят истинска лудница навсякъде у дома.

На няколко пъти актьорът е подстригвал не само себе си, но и сина си Александър. Последният път обаче малко е пообъркал нещата, но не е голяма драма, защото косата му ще израсте бързо. Не същото обаче се отнася за малката Ела и нейната дълга и прекрасна коса.

"Не съм подстригвал дъщеря си. Ще загазя, ако го направя... Жена ми ще ме убие, ако й докосна косата", признава Клуни точно в свой стил.

Джордж Клуни, близнаците Ела и Александър и как актьорът ги кара да слушат

Как Джордж Клуни кара децата си да слушат

Хитро, ако си актьор

Очевидно той има още много какво да учи за дамските прически, а Амал никак не си пада по експериментите. Времето пък, което прекарват заедно, е най-ценното за тях, защото е толкова интересно да гледат как близнаците, родени по едно и също време, са толкова различни един от друг. И вече са личности, които мама и татко само трябва да напътстват в правилната посока, обяснява актьорът.