Не една и две стаи на тинейджърки са били, са и ще бъдат облепени с плакати на Брад Пит. Въпреки че тази мода постепенно отминава, фенската маса на актьора продължава да бъде все така стабилна, независимо от факта, че той вече не е първа младост.

Джордж Клуни, Ела, Александър и как се шегува актьорът с близнаците

Какъв баща е Джордж Клуни

Със сигурност - голям шегаджия

С изненада обаче установихме, че след най-големите фенове на Пит е не кой да е, а колегата му Джордж Клуни.

Тази седмица в интернет се разпространи видео, озаглавено "Джордж Клуни: най-лошият съквартирант по време на пандемия". В него той се озовава в принудителна самоизолация, обявена точно в момента, в който отива да вземе фигурка на Батман от дома на напълно непознат човек на име Байрън.

И ако си мислим, че да делим четири стени с Клуни си е истинска шестица от тотото, то забавното видео ни убеждава в точно обратното. В него виждаме актьора в стая, който е облепил изцяло с плакати на звездата от "Троя", като дори се хвали и с възглавница с неговия лик.

Друг доста дразнещ навик на Клуни, показан във видеото е, че обича да окупира банята, да си въобразява, че това е неговата гримьорна, и да прекарва по пет часа там. Също така най-безцеремонно се появява по халат по време на онлайн интервютата за работа на своя съквартирант.

Оказва се, че забавният скеч, в който по страхотен начин е забъркан и Брад Пит, е рекламно видео на нова кампания на фондацията на семейство Клуни Omaze. В замяна на финансова помощ за нейната дейност, те са готови да посрещнат напълно непознати хора в дома си край езерото Комо в Италия.

Клуни пояснява, че най-любимо му е да се среща с нови хора, защото никога не знаеш кога едно запознанство може да прерасне в приятелство за цял живот. И в този момент се включва въпросният непознат, с когото Клуни уж дели една къща в продължение на близо година. И неговото мнение е, че със сигурност не препоръчва да бъдем под един покрив с актьора.

Джорд Клуни, Амал Клуни, щастлив ли е бракът им и планират ли още деца

Джордж Клуни откровено за брака си с Амал

И планират ли още деца

Не можем да отречем оригиналността на тази рекламна кампания и със сигурност не сме очаквали друго от Клуни. А закачката с Брад Пит е просто поредната помежду им, като повече от тях си остават на снимачната площадка на "Бандата на Оушън".