Джордж Клуни и Бен Афлек са не само колеги, но и близки приятели от много години. А сега те си партнират във филма The Tender Bar, чиято премиера е малко по-късно този месец.

The Tender Bar, Бен Афлек, Тай Шеридън и трейлър на режисьорския филм на Джордж Клуни

Какво излезе от филма на Джордж Клуни и Бен Афлек

Доколкото може да видим от трейлъра

Клуни е режисьор на филма, a Афлек наскоро не пропусна да го похвали, че е най-добрият, с когото е работил някога. Очевидно не само защото е много внимателен към всеки детайл и добре знае какво ще искат зрителите, но и защото живо се интересува от своите колеги.

Звездата от "Спешно отделение" признава пред The Times of London, че се е притеснявал за Афлек и за снимачния процес в бар, защото е наясно с предишните му проблеми с алкохола и с дългата му битка със зависимостта.

Снимка 555515

Източник: GettyImages

И може би е смятал, че сцените, които трябва да заснемат, ще върнат спомените му към онези трудни моменти и дори може да го накарат пак да посегне към чашката.

Афлек неведнъж е бил откровен за алкохолизма. За пръв път той постъпва в клиника за лечение през 2001 г, а по думите му най-много е пиел по време на семейните проблеми с бившата си съпруга Дженифър Гарнър - през 2015-2016 г.

През 2018 г пък говори дълго и нашироко за своето възстановяване в Instagram след като прекара 40 дни в специализирано заведение. "Да се бориш с каквато и да е зависимост е доживотна и трудна битка", признава си Афлек, цитиран от Insider.

Бен Афлек, The Tender Bar и защо Джордж Клуни е най-добрият режисьор

Кой е най-добрият режисьор според Бен Афлек

И с кого би делил един екран

И не крие, че най-вероятно не би се справил толкова добре, ако не бяха най-близките му хора, които винаги са му били опора. А сред тях е именно и Джордж Клуни. Днес пък Афлек е категоричен, че трудностите в живота, през които е преминал, са му помогнали да бъде по-добър актьор.