След повече от година, прекарана зад океана заради пандемията, преди около месец Джордж и Амал Клуни се завърнаха на любимото си място - имението си Villa Oleandra на брега на езерото Комо.

Джордж Клуни, Амал Клуни и рожденият ден на близнаците Ела и Александър

Двойният празник на Джордж и Амал Клуни

Как и къде го отбелязаха

А от няколко дни звездното семейство има още едно свое местенце в Европа, което е не по-малко приказно. Съпрузите са станали собственици на Domaine du Canadel - красиво имение от XVIII век в Бриньол, Франция.

Новината бе разпространена в социалните мрежи лично от кмета на населеното място. Той бе поканен от новите звездни обитатели на Прованса в имота, който най-сетне придобиха след дълга съдебна битка с други потенциални купувачи.

По думите на кмета, семейство Клуни вече са започнали да се нанасят в новия си дом. Но последните кадри на Джордж и Амал, на които попаднахме в социалните мрежи, са отново от Италия, където очевидно двамата са се върнали след успешно приключената сделка.

Сигурни сме обаче, че съвсем скоро ще са отново в провансалската си идилия, включваща басейн, тенис корт, просторни градини с декоративно езеро, маслинови насаждения и 2.5 декара лозя, предава Wine Spectator.

Анджелина Джоли, Брад Пит и желанието й да продаде частта си от винената им компания Nouvel

Виното на раздора между Брад и Анджелина

Актрисата не иска да има нищо общо с него

Без отговор на този етап остава въпросът дали семейство Клуни ще влезе в бизнеса с производство на вина и дали те ще стигнат до масовия пазар. Имението им е само на половин час от Château Miraval - имота на Брад Пит и Анджелина Джоли, в който отглеждат грозде за вино под марката Nouvel.