Въпреки че отдавна са разделени, името на Джони Деп напоследък отново се свързва с това на бившата му съпруга Амбър Хърд. Причината - безкрайните взаимни обвинения, които двамата си отправят публично.

Но докато се разразява тази грозна война, в сърцето на актьора се е настанила нова красавица, с която той е готов да мине под венчилото за пореден път. Тя се казва Полина Глен, рускиня е и е на 20-и-няколко. Работи като танцьор и хореограф. А, да, и изглежда доста секси.

Двамата с Деп се срещат на парти в Лос Анджелис миналата година. Според запознати, красавицата първоначално дори не е разбрала, че срещу нея стои богатият и известен актьор, затова и смятат, че тя не е поредната златотърсачка, която търси облаги.

55-годишният Джони бързо хлътва по доста по-младата от него девойка. Той бе засичан няколко пъти на различни места с мистериозна дама, която в последствие се оказа именно Полина. Те дори бяха отседнали в хотел в Белград.

Рускинята, която е родом от Санкт Петербург, вече живее в имението на звездата от "Карибски пирати", което се намира на Sunset Boulevard в Лос Анджелис. Това значи много, като се има предвид, че след раздялата с Амбър Хърд, Деп не е свързван с никоя друга дама, пише Daily Mail.

Амбър Хърд, Джони Деп и нови разкрития по случая с домашното насилие

Амбър Хърд с нови разкрития срещу Джони Деп

Карибският пират не е бил послушен

Близки на Полина споделят, че актьорът иска да се ожени за нея. Преди това обаче иска двамата да посетят Русия, за да се запознае с родителите и официално да поиска ръката й.

Според тях, бракът им има бъдеще, защото Джони се е уморил от меркантилни жени, а рускинята е здраво стъпила на земята и единственото, което ги свързва, са чувствата помежду им.