В живота на Джони Деп след края на делото срещу Амбър Хърд като че ли се случват само хубави неща и става все по-интересно. Актьорът жъне успехи както в личен, така и в професионален план. 

Джони Деп, Dior, Savage и как актьорът отново става рекламно лице на парфюма

Джони Деп обратно и в тази игра

За какво го ангажира Dior

Поредното доказателство е впечатляващият концерт, който изнесе във Вашингтон с китариста Джеф Бек.

Двамата завладяха сцената в The Anthem във вторник вечерта, 4 октомври. Живото им изпълнение е част от турнето им из Щатите, което започна през лятото, малко след като издадоха и съвместния си албум със семплото име 18. А шанса да им се порадват ще имат и жителите на Лас Вегас, Лос Анджелис, Нашвил и др.

Сред най-големите фенове на Джони Деп и Джеф Бек се оказват и адвокатите на актьора от процеса във Вирджиния. Камил Васкес и Бенджамин Чу са присъствали на грандиозното шоу във вторник и понеже са с VIP пропуски, разбира се, позират за снимки зад кулисите.

А в публиката откриваме и някои от най-върлите почитатели на актьора, които присъстваха на съдебното производство по-рано тази година, пише People. По думите на един от тях - Джоан Гарсия, концертът е като събиране на феновете на Деп, които са се срещнали в съда.

"Беше страхотно. Чувствах се сякаш се събираме. Видях толкова много хора от процеса. Бяхме като семейство. Бяхме заедно шест седмици. Преминахме през много и видяхме Джони също да преодолява толкова неща. Толкова се зарадвах да видя Камил и Бен, всички се почувствахме наистина близки, усетихме специална връзка между нас", каза тя.

Джони Деп, Амбър Хърд, Hot Take: The Depp/Heard Trial и филмът за процеса между двамата актьори

Сагата между Джони Деп и Амбър Хърд - и във филм

Съдебната битка развълнува и киното

На сцената, самият Джони Деп изрази радостта си, че може да свири "с тези момчета". "По някакъв начин е странно, но е невероятно", каза той, след което благодари и на публиката.