"Истинската любов не е само в лудостта на страстта или в безопасността на мира. Тя е в това да имаш и двете. Виждала съм в теб истинско приятелство и уважение, но повече от всякога искам да те разкъсам, да те погълна и да се насладя на вкуса."

Това са думи на Амбър Хърд, написани от самата нея за Джони Деп в т.нар. им любовен дневник на 22 май 2015 г. - дневник, в който двамата е трябвало да пишат един за друг.

Под натиска на адвоката на Деп - Камил Васкес, Хърд казва на съда, че това е "любовна бележка" към бившия й съпруг, чиито собствени писания в дневника, според нея, са били редактирани.

Амбър Хърд, Джони Деп и какво призна пред съда бившата съпруга на актьора

Изпражнения в леглото - сбърканата шега на Амбър Хърд с Джони Деп

Показанията на актрисата в процеса за клевета

По-рано Хърд твърдеше, че по време на медения им месец през юли 2015 г. на Ориент Експрес той я е нападнал брутално. Но на съда беше показана бележка в дневника от 22 юли същата година, която гласи: "Съпруже, честит меден месец." И не само това.

Снимка 574352

Източник: GettyImages

На 1 август 2015 г. Хърд пише: "Нямах търпение да ти кажа колко много те обожавам. Не бих могла да си представя по-разкошен меден месец."

На следващия ден Хърд написва, че й липсва, като го нарича "топъл, любящ съпруг". И тук всеки би се съгласил, че е странно да се обясняваш така в любов на човек, за когото твърдиш, че те наранява физически, психически и емоционално.

На 17 август 2015 г. Хърд продължава с душевните си излияния: "Съжалявам, че разклатих волана толкова силно. По дяволите, обичам те Джони, вързана съм с теб завинаги. Нека се опитам да поправя нещата, нека се опитам да поправя нещата. Заслужаваш го. Имам нужда от теб... Ти си моят крайъгълен камък, моето сърце, моето всичко. Мразя, когато се караме. Обичам те повече от всичко. Имам нужда от теб, обичам те."

Амбър Хърд, Джони Деп, Лили-Роуз Деп и какво сподели бившата съпруга на актьора за дъщеря му

Побойник, изнасилвач и лош баща ли е Джони Деп

Насърчавал ли е дъщеря си да пуши трева

На въпрос от страна на Камил Васкес дали това е "любовен дневник", Хърд отговаря положително. Тя пояснява, че това по-скоро е любовна тетрадка, защото за нея е било важно да се опита да подхранва, колкото се може повече, мирът помежду им.

"А не е ли и възможност да се извиниш на г-н Деп за поведението си?, пита Васкес, на което Хърд отвръща, че е важно да се извиняваш, за да продължиш напред. 

Снимка 574462

Източник: GettyImages

Съдебният процес продължава с още едно интересно доказателство - действителният нож, който Хърд купува за подарък на Деп през 2012 г. Върху него има надпис "Hasta la muerte" или "До смъртта". До този момент в съда са били представяни само снимки на оръжието.

Историята зад надписа е свързана с думите, които Хърд свидетелства, че Деп е казвал: "Единственият изход от тази връзка е смъртта". Затова и тя гравира ножа по този начин. 

Интересното е, че досега актрисата твърдеше, че през 2012 г. бившият й съпруг не е изтрезнявал и още тогава е започнал да й посяга. Може би затова и адвокат Акмил Васкес моли ножът да бъде показан добре на всички в залата. След което задава и риторичния въпрос: "И по време на тези моменти на насилие вие ​​подарихте на г-н Деп нож?"

Амбър Хърд, Джони Деп и пореденият ден от съдебния процес между бившите съпрузи

Амбър Хърд заби още един пирон в "ковчега" на Джони Деп

Ден пореден от съдебния процес между бившите съпрузи

"Ножът беше подарък за рождения му ден в началото на връзката ни, около 2012 г.", пояснява Хърд. 

"И това е ножът, който дадохте на човека, който ви удряше", продължава да настоява Васкес.

"Не се притеснявах, че ще ме намушка с него", е отговорът на Амбър Хърд. 

"Но вие му го дадохте?", продължава да пита адвокатката.

"Дадох му го", отговаря Хърд.

Припомняме, че досега Амбър Хърд на няколко пъти е свидетелствала под клетва, че в много случаи се е притеснявала за живота си, защото е мислела, че Джони Деп ще я убие. Е, не изглежда логично да подариш нож на човека, когото смяташ за чудовище, което те малтретира, и заплашва живота ти.

Снимка 572598

Източник: GettyImages

Що се отнася до инцидента с отрязания пръст на Джони Деп в Австралия, Камил Васкес успява отново да наклони везната в полза на клиента си. С някои снимки и въпроса доказва, че има разминаване във версията на актрисата за случилото се.

Амбър Хърд твърди, че Джони Деп е отрязал пръста си, като е разбил телефона си в стената. Деп казва, че тя го замерила с бутилка, която се чупи и го наранява.

Оказва се, че на няколко снимки ясно се вижда как въпросният разбит телефон си стои на масичката и изобщо не е счупен, следователно няма как да е причината за отрязания пръст на актьора.

Амбър Хърд, Джони Деп, "Аквамен", Aquaman and the Lost Kingdom, милионите, които е взела за филмите, и твърденията ѝ, че е била ощетена

Милионите, които Амбър Хърд е взела, за да е супергерой

Актрисата твърди, че ролята ѝ в Aquaman and the Lost Kingdom е била сериозно променена

На съда беше показана и снимка, на която ясно се вижда, че Джони Деп е с насинени очи. Според неговата теза синините са в следствие на ударите, които му е нанесла Амбър Хърд. Тя обаче отрича и казва, че въпросната снимка е обработена на фотошоп, пишат от Daily Mail.