Последната година е изпълнена с промени за Джона Хил. Той успя да отслабне, сгоди се, а преди около два месеца стана ясно, че се опитва да откаже цигарите.

Джона Хил, отслабването на актьора и защо не иска да обсъждат тялото му

Актьорът, който иска да не обсъждат тялото му

Джона Хил с молба към феновете си

Определено е тръгнал по пътя на цялостната промяна на начина си на живот. Поредната стъпка от нея обаче няма да се хареса много на феновете му. В отворено писмо актьорът пише, че няма да присъства на събитията, които имат за цел да промотират следващия му филм Stutz.

Той е документален и самият Джона Хил е негов режисьор. Решението си за това актьорът отдава на дългогодишната битка, която води с паник атаки и тревожност. Хил ще отсъства от премиерните събития не само на Stutz, но и на следващите си проекти.

Снимка 584529

Източник: GettyImages

Според Rolling Stone, актьорът пише още, че документалният му филм е за него, терапевтът му и целият процес на оздравяване, през който е преминал. Цялата идея за филма е да покаже на широката публика какво му е помогнало на него, за да бъде полезен и на други хора.

Пише още, че благодарение на терапията е осъзнал, че през последните 20 години е изпитвал тревожност и е има паник атаки, които са били засилвани от появите си пред медии и публични събития. Затова сега е решил да се погрижи за психичното си здраве, като не се подлага на всичко това.

Джона Хил, пушенето и колко трудно е да се откаже от него актьорът

Трудното ново начинание на Джона Хил

Актьорът ще води още по-здравословен начин на живот

Джона Хил осъзнава, че е привилегия да откаже част от задълженията си в работен аспект и въпреки това да не загуби работата си. Но се надява, че ще допринесе за това повече хора да говорят открито за психичните си проблеми, пише People.