Том Холанд със сигурност трябва да благодари на Спайдърмен за летящия старт на кариерата си,  нищо че след "Спайдърмен: Няма път към дома" не е ясно какво ще бъде бъдещето на героя.

Джо Джонас, козметичните процедури и на какво се подлага съпругът на Софи Търнър

Когато съпругът ти е по-суетен от теб

Джо Джонас и козметичните процедури, на които се подлага

Има слухове, че Холанд ще подпише нов договор с Marvel, но все още нищо не е официално обявено. На фона на тази неяснота обаче идва едно интервю на Джо Джонас, което малко ни озадачи.

Знаем, че освен към музиката, Джонас има афинитет и към киното - зад гърба си има няколко филма, в които се е снимал. Пред Variety той казва, че има роли, за които се е явявал на кастинг и много е искал да получи, но в крайна сметка не е.

А голямата изненада е, че една от тях е тази на Спайдърмен. Да, оказва се, че Джо Джонас е бил сред основните кандидати за ролята на Питър Паркър в двата режисирани филма от Марк Уеб за "Невероятният Спайдърмен". Първият се завъртя по кината през 2012 г., а вторият през 2014 г.

Андрю Гарфийлд, “Мълчание” и защо е трябвало да гладува и да се лишава от секс преди снимките на филма

Защо гладува и се лишава от секс Андрю Гарфийлд

Всичко в името на...

Джонас казва, че макар много да е искал да бъде Спайдърмен, смята, че Андрю Гарфийлд, който в крайна сметка я получи, се е справил страхотно. В интервюто изпълнителят не отхвърля идеята в бъдеще да го видим на екран заедно със съпругата му Софи Търнър. Но за да се случи това, трябва да се появи правилният проект и сценарий.