Напоследък доста се изписа и изговори за раздялата между Джейсън Съдейкис и Оливия Уайлд. Както и за новите им връзки, разбира се.

Оливия Уайлд, Хари Стайлс, краят на снимките на Don’t Worry Darling и как режисьорката похвали гаджето си

За какво Оливия Уайлд похвали гаджето й

Но въпреки всичко двамата си остават близки приятели и са в добри отношения. За това говори фактът, че Уайлд използва профила си в Instagram, за да честити на бившия си успеха на Ted Lasso.

Сериалът, в който Съдейкис не само влиза в главната роля, но е и сред продуцентите, спечели във всички три категории, в които беше номиниран за Critics Choice Awards 2021.

Става дума за най-добра актриса в поддържаща роля в комедиен сериал и респективно най-добра главна мъжка роля и най-добър комедиен сериал.

Джейсън Съдейкис, Кийли Хейзъл и с нея ли актьорът замени Оливия Уайлд

Ето го новото гадже на Джейсън Съдейкис

Актьорът явно е щастлив

Оливия Уайлд поздрави за успеха както Джейсън Съдейкис, така и всички, които са замесени в създаването на сериала. Като дори загатна, че имат идея всички да носят суитшърти на церемонията догодина, която се надяват, че ще се проведе на живо, а не виртуално.

Мария Бакалова, Critics Choice Awards 2021 и поредната спечелена награда за българката

Мария Бакалова с поредна награда

Пътят към Оскарите е чист

При получаването на наградата си пък актьорът благодари на децата си и тяхната майка Оливия. Защото според думите му именно тя е далата идеята Ted Lasso да бъде превърнат във филм или сериал. И се е оказала права, пише People.