Всеки човек да има навик (или пък няколко), с който не се гордее.Точно с признанието на своя Джеймс Кордън успя да си навлече доста подигравки.

Джеймс Кордън, The Late Late Show и напускането му на предаването

Джеймс Кордън напуска вечерното си предаване

Какви ли са мотивите на водещия

В един от последните епизоди на вечерното му предаване The Late Late Show британецът говори за жителите на Лос Анджелис и хигиенните им навици. Оказва се, че наскоро американците в града са били посъветвани да намалят времето, което прекарват под душа, до четири минути. Странно изискване, но си има причина - да се щади местното водоснабдяване.

А след като разбира, че на хората обикновено са им нужни до 10 минути, за да се изкъпят, Кордън не крие, че е шокиран, и казва: "Влизам и след три или четири минути излизам изпод душа."

Именно с това признание комедиантът провокира цяла дискусия в студиото колко време трябва да отделят хората за къпане.

Според един от по-проницателните колеги на Кордън, ако човек мие и косата си, освен тялото, съвсем в реда на нещата е къпането да отнема повече време.

На този коментар комедиантът отговаря с признание за личната си тайна за бърз душ. "Използвам сапун, но не мия косата си. Мия я на всеки два месеца. Това е истината."

Том Круз, Джеймс Кордън и как актьорът се пошегува с колегата си

Когато Том Круз се пошегува с Джеймс Кордън

Актьори с чувство за хумор

Някои от колегите в студиото не крият, че намират този навик на Кордън за направо неприемлив. И въпреки че заради него отнесе подигравки, че е "мръсен" и "нечистоплътен", британецът съвсем спокойно реагира с простичкото обяснение: "Не мисля, че съм отблъскващ."