Джейк Пол и брат му Логан Пол станаха известни с влоговете си в YouTube, като не един и два пъти са се забърквали в неприятности.

Джейк Пол, Бен Аскрен и колко пари изкараха от мача си

Колко заработи Джейк Пол от мача си с Бен Аскрен

Ютюбърите вече са боксьори

Преди години Логан включи кадри на самоубил се човек в едно свое видео, а съвсем наскоро Джейк беше обвинен в сексуално насилие.

Разбира се, тези два случая не са единствените, с които братята са влизали в полезрението на хората. Превърналият се в боксьор Джейк Пол отново може да си има проблеми със закона.

Според TMZ, правителството на Пуерто Рико е започнало разследване срещу 24-годишният Пол. Причината е, че ютюбърът-боксьор е посетил страната и от снимки и видеа, споделени в социалните мрежи, се вижда как кара мотор заедно със свой приятел по един от плажовете на острова.

На пръв поглед няма нищо кой знае колко нередно в това, но всъщност може да се окаже голям проблем, защото по това време на годината костенурките гнездят именно по плажовете.

От видеата, споделени и по-късно изтрити от Джейк Пол, не става ясно кога точно той е бил в страната и дали реално е нарушил законите. Но ако се докаже, че е виновен, го очакват глоби.

Джейк Пол, Флойд Мейуедър и суматохата, която двамата създадоха

Защо Джейк Пол свали шапката на Флойд Мейуедър

Нови изпълнения за публиката

Според Fox News, по-рано през годината братята Пол са закупили имение на плажа в Пуерто Рико, защото Логан е изнесъл производството на бранда си за дрехи - Maverick, именно на острова.