Джесика Симпсън е споделяла колко е щастлива в личния си живот - след осем години брак, тя и съпругът ѝ Ерик Джонсън продължават да бъдат все така влюбени един в друг и да имат силна връзка помежду си. А резултат от нея са трите им деца.

Джесика Симпсън, Ерик Джонсън и каква е тайната на щастливия им брак

Тайната на Джесика Симпсън за щастлив брак

Напълно откровена и палава

Но не само със своето собствено семейство е щастлива Джесика. Наскоро звездата сподели много личен кадър в социалните мрежи, на който позира заедно с майка си и по-малката си сестра Ашли. И по всичко личи колко близки и сплотени са.

Поводът за събирането бе рожденият ден на майката - Тина Симпсън, която навършва своите 63 години. И макар от снимката да е трудно да предположим, че Тина е достигнала и дори надхвърлила 60-те, явно те са факт. В който ни убеждава и посланието на Джесика: "Нас ни има, защото и нея я има... Благодаря ти, мамо, че изживя 62 години пълноценен живот. Ти вдъхваш непоклатима сила и решителност в най-чистите сърца. Ти си моят герой, наистина."

Дори и в бизнес начинанията, Тина е винаги до известната си дъщеря, пише Hollywood Life. Тя не само че я подкрепя, но е и президент и съосновател на модната марката Jessica Simpson Collection, която стартира през 2005 г. и има значителен успех.

Джесика Симпсън, тяло, бански, аксесоари и какво облече певицата

Джесика Симпсън отново показа тяло за завист

Певицата знае как да подбира аксесоарите

Тина е и също горда баба на шестима внука: децата на Джесика - Максуел (10), Ейс (9 )и Бърди (3), както и на децата на по-малката си дъщеря Ашли, която също е певица и актриса - Бронкс (14), Джагър (7) и Зиги (2).