Джесика Алба е сред звездите, които често говорят за личния си живот. Наскоро тя сподели, че посещава психотерапевт заедно с дъщеря си, а тези дни разказа за първите си стъпки в Холвуд.

Джесика Алба, Онор и откровенията на 13-годишната й дъщеря по време на общата им терапия

Защо Джесика Алба ходи на терапия с дъщеря си

И как се отразява това на малката Онор

Пред FOX28 звездата от сериала L.A.'s Finest споделя, че в началото на бляскавата си кариера въобще не са я приемали като сериозна актриса. И подобно на много други нейни колежки, сред които и Кийра Найтли, също е била жертва на сексизма в индустрията.

"Винаги съм искала да се отнасят с мен по начина, по който виждам да се отнасят с мъжете", започва откровения си разказ Джесика Алба.

И дава пример с безбройните моменти, в които идеите на мъжете за даден герой или история били приемани почти винаги и обсипвани с комплименти от типа на "О, колко си умен!", за разлика от тези на жените.

Актрисата уточнява още, че от дамите по презумпция не се е очаквало да проявяват подобен ентусиазъм. Когато това се случвало, поведението им било считано за агресивно. Представителите на силния пол обаче изглеждали "напористи и силни".

По-лошото обаче е друго. Това нечестно отношение остава трайни следи в съзнанието на Джесика Алба и тя дълго не вярва, че е способна да постигне повече и да възприема себе си като "безстрашна и трудолюбива".

Джесика Алба, The Honest Co. и какво се случва с компанията на актрисата

Какво се случва с бизнеса на Джесика Алба

Актрисата се оттегли от киното, за да развие успешен бизнес

Днес Джесика Алба може да се похвали не само със завидна актьорска кариера, но през 2012 г. създава уелнес компанията The Honest Company, която се оценява на десетки милиони.