Пред септември Джеси Джей и Чанинг Тейтъм ще отбележат първата си годишнина като двойка. По този повод двамата са решили да преминат на следващото ниво на връзката си. Логично, това е да заживеят заедно.

Досега влюбените кръстосваха между Англия и САЩ, за да прекарат колкото се може повече време заедно. Заради ангажиментите си обаче, то все не им стигаше. Затова сега ще делят един покрив, макар че със сигурност отново ще пътуват доста.

Джеси и Чанинг са наели имение в малкото, но много красиво градче Бери Сейнт Едмъндс в графство Съфолк. Именно с тази обстановка в добре уредената английска провинция Тейтъм ще замени Лос Анджелис.

Снимка 438850

Източник: Facebook /Jessie J Argentina

В последно време двамата с Джей се застояват доста и в Лондон по работа, но и двамата са на мнение, че лудницата в космополитния град не е за тях. Затова са се спрели на луксозното, но усамотено имение, с което идват и звездни съседи като Клаудия Шифър, пише The Sun.

Джеси Джей, Чанинг Тейтъм и какво напрежение е имало в началото на връзката им

Защо е имало напрежение между Джеси Джей и Чанинг Тейтъм

Началото на всяка връзка е трудно

Връзката на актьора и изпълнителката става все по-сериозна, а качественото време, прекарано далеч от всички, със сигурност ще я заздрави още повече. Преди дни Тейтъм написа в профила си в Instagram, че има нужда от почивка и известно време ще бъде офлайн. А ние нямаме никакви съмнения как и с кого ще го прекара.