Дженифър Лорънс "винаги е знаела", че ще бъде известна. Затова и е била готова да се справи с огромния успех на "Игрите на глада".

Откровението прави бившият главен изпълнителен директор на Paramount Studios Шери Лансинг, която връчи приз на Лорънс на ежегодните награди на The Hollywood Reporter - Women in Entertainment Power 100.

Защо Дженифър Лорънс и Дарън Аронофски се разделиха

Защо Дженифър Лорънс и Дарън Аронофски се разделиха

Причини и следствия от една едногодишна връзка

Шери Лансинг разказва за първата си среща с Дженифър Лорънс, с която вечеряли в дома на Майкъл Бърнс. Продуцентът бил много притеснен за Дженифър, която, по думите му, нямала абсолютно никаква представа как ще се промени животът ѝ след "Игри на глада". Затова и помолил Шери Лансинг да поговори с актрисата, за да я подготви.

"Докато гледах как тя комуникира с останалите гости, видях една много уверена жена и наистина не мислех, че се нуждае от съвет от когото и да било", разказва Лансинг.

Шери Лансинг споделя, че в този момент Дженифър Лорънс е направила нещо забележително: "Тя се обърна към мен и ми каза: "Знам, че Майкъл се притеснява за мен и знам, че иска да говориш с мен, но, моля те, не се тревожи. Имам тайна. Винаги съм знаела, че ще бъда известна, затова съм напълно подготвена", разкрива Дженифър Лорънс.

Бившият главен изпълнителен директор на Paramount Studios споделя, че именно тази директна честност я е накарала да разбере всичко, което е трябвало да знае за Дженифър Лорънс.

"Знаех, че е много, много специален човек, както и че ще се справи повече от добре", заключва Шери Лансинг.