Свикнали сме Дженифър Лопес да изглежда зашеметяващо всеки път. Затова и не видяхме нищо учудващо в зашеметяващия й тоалет за тазгодишните награди Грами през февруари. В него обаче имаше намек, който чак тези дни стана ясен.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, Грами 2023 и дебюта на двойката на наградите

Джей Ло и Бен Афлек - за първи път на червения килим като съпрузи

Заедно на червения килим

Джей Ло носеше блестящи обувки на платформи Revolve, които се оказаха от колекция, която сама тя е създала заедно с бранда. Тя беше официално обявена на 16 март, а два дни по-късно в Бевърли Хилс се състоя и парти по този повод.

"Исках колекцията да носи увереност и едновременно с това да е секси", казва Лопес пред Vogue. И допълва, че в моделите по неин дизайн ясно си личат влияния от стила на 60-те и 70-те години на миналия век.

На партито присъстваха звезди като Тифани Хадиш, Кристина Милиън и музикалното дуо Хали и Клои Бейли. Но гвоздеят на вечерта се оказа танцът в басейна на отбор по синхронно плуване, като всяко от момичетата носеше обувки Revolve... във водата.

Снимка 611047

Източник: GettyImages

Всички гости също бяха обули чифт по свой избор от колекцията на Джей Ло и Revolve. И нямаше как да са по-доволни, след като в края на вечерта самата певица се качи на диджейския пулт, за да пуска музика, съобщават ни Vogue.