Дженифър Лопес беше на премиерата на в подкрепа на последния си филм Atlas в Лос Анджелис. На фона на новините за напрежение в брака с Бен Афлек, 54-годишната актриса и певица позира на червения килим, докато дебютира с нейния научнофантастичен екшън филм в Netflix в Egyptian Theatre в Холивуд. Тя носеше брачната си халка за разлика от Бен Афлек, който наскоро беше сниман от папараци без халката на ръката си.

Почти два месеца без обща снимка - разпада ли се бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Почти два месеца без обща снимка - разпада ли се бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Ето какво знаем за работните им ангажименти

Лопес също публикува Instagram Reel, показвайки как се усмихва на фотографите, докато минава по червения килим. 51-годишният Бен Афлек не присъства на премиерата. Като причина за отсъствието му е посочено, че в момента снима Тhe Accountant 2.

Афлек и Лопес се ожениха през 2022 г., две десетилетия след като отмениха предишен годеж. Смята се, че момента живеят отделно в Лос Анджелис, след като редица медии започнаха да пишат за напрежение между двамата.

Снимка 666037

Източник: GettyImages

"Те просто имат много различни подходи, когато става въпрос за медийно внимание", разказва вътрешен човек пред People. "Бен мрази всяко внимание и това го кара да се чувства много неудобно. Дженифър винаги е имала различен подход", твърдят също някои източници, настоявайки, че всъщност няма никакви проблеми в отношенията им. 

Снимка 666036

Източник: GettyImages

Според синопсиса на новия филм Лопес играе Атлас Шепърд, "брилянтен, но мизантропичен анализатор на данни с дълбоко недоверие към изкуствения интелект". След като се присъединява към "мисия за улавяне на робот ренегат, с когото споделя мистериозно минало", нейната "единствена надежда да спаси бъдещето на човечеството от изкуствения интелект е да му се довери".

Режисиран от Брад Пейтън по сценарий на Лео Сардарян и Арон Ели Коулайт, в Atlas участват и Симу Лиу, Стърлинг К. Браун, Грегъри Джеймс Кохан, Ейбрахам Попула, Лана Парила и Марк Стронг.

Снимка 666038

Източник: GettyImages

Във видеозапис от зад кулисите от филма, на който Лопес също е копродуцент, тя разкрива защо историята му резонира на толкова дълбоко ниво.

Трейлър на Atlas с Дженифър Лопес и борбата ѝ със зъл изкуствен интелект

Когато Дженифър Лопес се бори срещу зъл изкуствен интелект

Трейлър на Atlas

"Първият път, когато прочетох сценария за Atlas се запалих много за историята и особено за историята на приятелството в основата й", разказва актрисата. "В края на това буквално ридах", споделя още Джей Ло, допълвайки: "Това е нещо като голям екшън филм, но в емоционалната му основа е история за любовта и приятелството."

Atlas е наличен в Netflix от 24 май.