Преди няколко седмици Бен Афлек и Дженифър Гарнър бяха уловени в доста интимен момент. Бившите съпрузи бяха засечени от папараци, докато седят в колата на звездата от "Армагедон" в Лос Анджелис и очевидно си прекарват страхотно.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър - в доста интимен момент

Бен Афлек и Дженифър Гарнър - в доста интимен момент

Какво се случва между бившите съпрузи

На снимките, разпространени от Page Six, двамата не само седят насаме, но дори се прегръщат, усмихвайки се мило един на друг. В един момент 51-годишният Афлек, който понастоящем е женен за Дженифър Лопес, бе забелязан да се навежда към рамото на бившата си съпруга, която пък го дари с широка усмивка.

Не мина много от тези мили моменти между бившите съпрузи и папараци уловиха в кадри нови интересни взаимодействия - този път между Бен Афлек и настоящата му съпруга. Двамата бяха хванати да се карат в колата си на улица в Лос Анджелис, съобщава отново Page Six.

На папарашки снимки се вижда как Афлек жестикулира по много оживен начин, докато е на шофьорската седалка на автомобила си. В същото време Джей Ло слуша с гневно изражение своята половинка. В един момент изпълнителката ядосано поглежда напред, докато актьорът продължава разпаления си монолог.

Въпреки че не е ясно какво точно са обсъждали двамата, както отбелязват много от феновете на Дженифър Лопес в социалните мрежи, едва ли темпераментната певица е във възторг от интимните моменти, които споделиха Дженифър Гарнър и съпругът ѝ, затова ѝ не е изненадващо това да е повлияло на отношенията им.

Дженифър Лопес и Бен Афлек отбелязват една година брак с непоказвани досега снимки от сватбата им

Джей Ло сподели непоказвани досега кадри от сватбата ѝ с Бен Афлек

Поводът е специален

Дали обаче има проблем във връзката между Джей Ло и Бен Афлек, или въпросните снимки са извадени от контекста на определена ситуация, предстои да разберем с времето. Да се надяваме, че няма да са поредната звездна двойка, която се разделя.