Неотдавна споделихме, че Дженифър Лопес е на вълна кино и въобще не очакваме скоро от нея нова музика. Но по-интересното е, че въобще има желание да се снима.

Дженифър Лопес, Nuyorican Productions, Netflix и новият трилър Atlas с нейно участие

Дженифър Лопес е на вълна кино

Май скоро няма да издава музика

Повод за учудването ни е споделеното от Джей Ло в скорошно видео по повод марката й за козметика и грижа за кожата JLo Beauty.

Факт е, че освен с успешна музикална кариера, 52-годишната звезда може да се похвали и с доста прилично портфолио от над 30 филма. Но въпреки това тя казва, че понякога се чувства като пълен аутсайдер, когато излезе на Червения килим.

Джей Ло е откровена, че подобно на повечето хора, и тя има нужда да принадлежи към нещо, има нужда от своето малко племе, за да се чувства на място и сред свои. Усещания, които продължават да й липсват в Холивуд.

И вероятно един от моментите, в които е имала най-силна нужда от подкрепата на "своето племе", е бил пропуснатата номинация за Оскар. Заради ролята й на Рамона в "Да свалиш Уолстрийт".

Но това не се случи и актрисата не крие, че е била леко натъжена и разочарована. Най-малкото заради големите очаквания на другите, уточняват още от FOX28. 

Куентин Тарантино, Холивуд, стрийминг платформите и защо му липсват DVD-тата с филми

Предсказанията на Куентин Тарантино за Холивуд

И какво мисли режисьорът за киното в момента

Добрата новина е, че тя продължава да е търсена актриса и предстоят още два нови филма с нейно участие - Marry Me и Shotgun Wedding, които трябва да излязат догодина. И явно е останала с погрешни впечатления или е прекалено самокритична.