Миналият месец Дженифър Лопес се раздели с годеника си Алекс Родригес и това стана повод за всякакви коментари, включително и че все още са заедно. Не знаем докога отношенията им ще са обект на такова внимание, но връзката й с Бен Афлек, която приключи през 2004 г., все още се коментира.

Бен Афлек, Дженифър Лопес и какво разкрива той за нея по повод корицата й за InStyle

Бен Афлек откровено за връзката си с Джей Ло

Какво призна актьорът

48-годишният актьор и до ден-днешен говори с добро за Дженифър Лопес. Тя, от своя страна, също държи да покаже, че таи само положителни чувства към него.

Източник на People споделя, че преди дни двамата са прекарали известно време заедно в Лос Анджелис. "Изпитват силна обич един към друг. Винаги са си се възхищавали взаимно", уточнява неизвестното лице.

Малко преди това и след раздялата й с Алекс Родригес, Дженифър е забелязана и с друг бивш. Става въпрос за Марк Антъни, с когото имат две деца - 13-годишните близнаци Ема и Максимилиан. Говори се, че Антъни се е грижил за децата им, докато тя е била ангажирана с подробностите около развод си.

Дженифър Лопес, раздялата с Алекс Родригес и публикацията в Instagram, която "хареса" певицата

Джей Ло май не вярва в "приятелството" с Алекс Родригес

Защо смятаме така

Подозираме, че още дълго ще се говори и за отношенията на Дженифър с последния й любим Алекс Родригес. Въпреки че тя неотдавна намекна в социалните мрежи, че едва ли биха могли да останат приятели.