След края на медения месец Бен Афлек и Дженифър Лопес прекараха известно време разделени - всеки със собствените си задачи. Докато Джей Ло завладяваше музикални сцени в Европа, Бен се отдаде на грижи за сина си Сам. Но в момента двамата са отново заедно и си прекарват страхотно.

Бен Афлек, Дженифър Гарнър и как актьорът прекара време със сина си Сам

Бен Афлек отново с Дженифър Гарнър и сина им

Актьорът се отдаде на забавления със семейството

По съвсем обикновен, но много сладък - във всички значения на думата, начин двойката прекара слънчевия вторник в Санта Моника.

От снимки в социалните мрежи виждаме как семейство Афлек обядва с децата си в Huckleberry Café, преди всеки да се отправи към поредния си ангажимент. Близнаците на певицата Еме и Макс, синът на актьора Самюел и дъщеря му Вайълет, също се наслаждават на времето заедно.

На един от кадрите Джей Ло гали своя съпруг, докато Вайълет сякаш се опитва да привлече вниманието му. Бен Афлек изглежда небрежно, но в същото време стилно - зелена тениска с надпис "Believe in Boston" в комбинация със сини дънки. След обяда цялата фамилия се отправя за лакомства в Dunkin' Donuts.

От Page Six научаваме, че актьорът е голям почитател на прословутите понички - затова и нищо чудно, че в ръка държи хартиена торбичка с вкусотии от веригата. Всъщност, след като интернет беше залят от забавни мемета, в които се наслаждава на кафето им, Бен Афлек се превърна в нещо като синоним на Dunkin' Donuts.

Лопес пък е готова за фитнес - с прилепнал по тялото черен екип. Заради жегата тя е свалила горнището си, под което е облякла бял спортен сутиен. В комбинация със също бели кецове. Косата ѝ вързана на небрежен кок - перфектна за тренировка. И задължителните тъмни слънчеви очила, разбира се.

Бенифър възродиха романса си през април 2021 г., малко след като изпълнителката на "Cambia El Paso" приключи отношенията с бившия си годеник Алекс Родригес.

Дженифер Лопес, Бен Афлек и свидетелството за брак от The Little White Wedding Chapel, което двамата получиха

Най-важният документ за новото семейство Афлек

И какво общо имат Брус Уилис, Деми Мур, Франк Синатра, Пол Нюман и Миа Фароу

Джей Ло и Бен се сгодяват през 2002 г., но отменят сватбата. 20 години по-късно актьорът отново поиска ръката на любимата си и този път освен "да", получи и подписа на вече г-жа Афлек.