Само ден след като обяви завръщането си към музиката, Дженифър Лопес ни зарадва и с още нещо.

Дженифър Лопес, This Is Me…Now и новината за новия албум на певицата

Това е Дженифър Лопес... сега

Каква е голямата изненада на певицата

В петък, 25 ноември, певицата обяви, че през следващата година ще издаде нов албум със заглавието This is Me... Now. Новината тя неслучайно разкрива сега - навършват се точно 20 години от излизането на третия ѝ албум This is Me... Then.

Преди да сподели за завръщането си към музиката, Джей Ло за кратко изчезна от Instagram, тоест мистериозно изчезнаха всичките ѝ постове. Признаваме, че присъствието ѝ ни липсваше, но за щастие певицата е отново активна в социалната мрежа.

Преди ден тя сподели видео, посветено на Деня на благодарността. По-специалното празника този път е, че той е първият, който тя и Бен Афлек празнуват като семейна двойка. Те се ожениха през юли в Лас Вегас, а три месеца по-късно отново си казаха заветното "Да" в Джорджия, пише Entertainment Tonight.

От кадрите в клипа личи, че Дженифър Лопес е прекарала празника си уютно. Виждаме я в поредица от моменти, прекарани със семейството ѝ. Включени са кадри, в които певицата пече бисквитки, позира до сестрите си и си поспива, докато пътува в кола заедно с дъщеря си, Еме.

Както и може да се очаква, съпругът ѝ Бен Афлек също присъства на кадрите. На един от тях той си играе с малката Еме, а на друг забелязваме, че Макс, синът на Джей Ло, спокойно е заспал върху рамото на Бен.

Дженифър Лопес, Instagram и вероятната причина за изпразването на профила ѝ

Мистерията около Дженифър Лопес

Защо всичко изчезна

Въпреки че на видеото не виждаме никое от децата на Бен Афлек, тази година той и Дженифър явно са прекарали един повече от приятен празник.