И на богатите и известните се случва - дъщерята на Бил Гейтс Дженифър отложи сватбата си с Найел Насар заради пандемията. Двамата бяха сгодени от началото на миналата година, но чак преди дни дойде подходящият момент да станат законни съпруг и съпруга.

Дженифър Гейтс, сватбата с Найел Насар и моминското парти, което й организира майка й Мелинда Гейтс

Моминското парти на най-голямата дъщеря на Бил Гейтс

Вече чуваме сватбени камбани

След моминското парти, организирано от майката на булката през септември, си останахме само с предположенията кога точно ще бъде бляскавото събитие с главно действащо лице милиардерската наследница.

И ето че сватбата най-сетне се състоя. Според информация на Daily Mail, Дженифър и Найел първо са си казали "да" на тайна церемония по мюсюлманските традиции в петък, 15 октомври. Тя се е състояла в огромното имение на семейство Гейтс в Ню Йорк, но на нея са присъствали тесен кръг от гости.

А на следващия ден, в събота, 16 октомври, на същото място се е провел и прием с цели 300 гости. На него са присъствали и двамата родители на булката, загърбили неразбирателствата помежду си в името на нейното щастие и за да я заведат заедно до олтара.

Дженифър е избрала за най-важния си ден красива рокля на Vera Wang, а деветте й шаферки били в зелено. Цялата церемония е преминала по знака на цветната феерия, създадена в двора на имението специално за случая.

Очаквано представители на медиите не бяха допуснати на приема, а и младоженците все още нищо не са публикували в профилите си в социалните мрежи. Но все пак успяхме да научим някоя и друга интересна подробност. 

Мелинда Гейтс, рожденият й ден и милите думи на дъщеря й Дженифър

Най-голямото признание за Мелинда Гейтс

Малко след развода

Според изчисления в медиите, двудневната сватба е струвала около два милиона долара, което е нищо за Гейтс, чието състояние се оценява на над 130 милиарда долара. Със сигурност голяма част от парите са отишли за цветната украса. А в менюто пък са присъствали и традиционни египетски ястия в чест на младоженеца и неговата родина.