Въпросът с ваксинацията все още е на дневен ред, като по-голямата част от населението на света все още не е ваксинирано срещу COVID-19.

"Приятели", Cast Collection, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Кортни Кокс и дрехите с благотворителна кауза

Какво събра отново "Приятели"-те

Добра новина за всички фенове

Въпросите около това решение са много, както много са и информации, които витаят в интернет. Но има хора, които вярват безусловно на здравните власти и науката като цяло. Дженифър Анистън е една от тях.

През изминалите месеци актрисата от "Приятели" на няколко пъти призова феновете си да бъдат отговорни и да носят предпазните си маски.

Сега в интервю за септемврийския брой на списание InStyle, на който Анистън ще е и на корицата, тя казва, че ѝ се е наложи да прекрати взаимоотношенията си с няколко души заради ваксинационния им статус.

Дженифър Анистън пояснява, че това са хора, с които се среща на седмична база. И те са отказали или не са разкрили дали са ваксинирани. Което актрисата определя като жалко.

"Смятам, че е твое морално и професионално задължение да информираш, след като не всички биват тествани всеки ден", допълва Анистън.

Netflix, ваксинацията срещу COVID-19 и задължителното ѝ въвеждане

Netflix прави ваксините задължителни

За кого се отнася това

Тя смята, че всеки има право на мнение, но много от тези мнения се основават само и единствено на страх или пропаганда, пише People. Изявлението на Дженифър Анистън идва скоро след като стана ясно, че Netflix ще направят ваксинирането задължително за хората, които са в близък контакт с актьорите.