Церемонията по връчването на наградите на Гилдията филмовите актьори (SAG Awards) тази година без съмнение ще бъде запомнена с задкулисна среща на бившите съпрузи - Брад Пит и Дженифър Анистън, за която се изписа и изговори много през последните дни. 

Брад Пит, Дженифър Анистън, SAG Awards 2020 и моменти на близост между двамата

Брад Пит и Дженифър Анистън пак откраднаха шоуто

Любовта ръжда не хваща

Една от постоянните теми по време на всякакви подобни церемонии естествено са и тоалетите, които звездите избират да носят.

Дженифър Анистън, която спечели награда в категорията "Най-добра актриса в драматичен сериал" за The Morning Show, отново демонстрира добрия си вкус с прекрасна бяла сатенена рокля на Dior.

Елегантното облекло, което следваше извивките на тялото ѝ, успя да провокира феновете на актрисата, тъй като зърната ѝ ясно се очертаваха върху сатена.

Снимка 462810

Източник: GettyImages

Оказа се, че носенето на подобна рокля си е цяло предизвикателство - заради деликатността на материята, от която е ушита. Това сподели самата Джен с две снимки в профила си в Instagram. На едната се вижда как актрисата почти е легнала на задната седалка на автомобил, за да не намачка роклята си. 

Снимка 462809

Източник: GettyImages

"Без гънки... По-трудно, отколкото изглежда", пише Дженифър, като уточнява, че все пак успешно се е справила с тази задача. 

На втората снимка пък виждаме как актрисата е оставила роклята си във вана до небрежно подхвърлени сандали на висок ток и спечелената статуетка. 

"Някъде между тези две снимки моите колеги ми направиха подарък, който винаги ще ценя, и ми дариха нощ, която никога няма да забравя. Благодаря ви!", завършва поста си актрисата.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу и общата им снимка в Instagram

С кого обича да се забавлява Дженифър Анистън

Купон по женски