На отминалите през уикенда награди на Гилдията на актьорите от Холивуд (или SAG Awards) Дженифър Анистън беше една от най-забележителните дами на червения килим. Сребристата й рокля със секси цепка на бедрото успя да прикове вниманието.

Най-обсъжданите тоалети на наградите SAG 2024

От цепки до небесата до мъжки деколтета - най-обсъжданите тоалети на SAG 2024

Загряваме за Оскарите през март

Не по-малък интерес предизвика и бижуто, което 55-годишната актриса носеше - голям пръстен с диамант на безименния пръст на дясната ръка (на заглавната снимка). Той моментално породи спекулации, че Дженифър е сгодена.

До момента тя не е коментирала нито пръстена, нито какво е състоянието на личния й живот. През 2022 г. обаче тя признава пред Hello: "Бих се радвала на връзка. Има моменти, в които просто искам да се свия на кълбо и да призная, че имам нужда от подкрепа. Ще е чудесно да се прибера вкъщи, да се гушна в някого и да кажа: "Имах ужасен ден."

Снимка 655123

Източник: GettyImages

Дженифър Анистън има два брака зад гърба си. Между 2000 и 2005 г. тя е омъжена за Брад Пит, а десет години по-късно се венчава с Джъстин Теру. Вторият й брак приключва през 2018 г. и оттогава името й не е свързано с друг колега-актьор.