Джефри Стар е не само сред най-популярните ютюбъри, но и сред най-богатите. Той също така се слави и с това, че казва точно това, което мисли. И нерядко се забърква в скандали.

Джефри Стар, розовият сейф на влогъра и за какво харчи парите си

В гардероба на Джефри Стар

Определено има какво да се види

През миналата година например се говореше, че има връзка с Кание Уест, докато рапъра бе още женен за Ким Кардашиян. Тогава в специално видео Стар опроверга тези слухове.

Сега обаче от гостуването му в подкаста на Логан Пол - Impaulsive, разбираме още пикантни подробности около него. В стечение на разговора Джефри Стар казва, че все още не му е време да пусне свое порно клипче в интернет.

Макар и да твърди, че в телефона си има видеа, на които се вижда как прави орален секс с известни рапъри, никога не изпраща изцяло свои голи снимки на никого. Просто защото има прекалено много за губене, а и не вярва на никого.

Повод за тези разкрития са твърденията на Стар, че от OnlyFans са му предлагали седемцифрена сума, за да се присъедини към платформата и да създава съдържание за тях. Ютюбърът не иска да разкрие каква точно сума му е предлагана, но след намеса на Логан Пол става ясно, че най-вероятно става дума за над 5 милиона долара.

Тогава Джефри Стар казва, че може да напълни акаунта си в OnlyFans с готови снимки и видеа, които пази за лично ползване, но в момента не е на този етап от живота си. Казва, че повечето хора, които публикуват там, го правят заради парите, а за него те не са движеща сила, защото ги има.

Сами Шийн, OnlyFans и какво каза дъщерята на Чарли Шийн за решението си

Какво каза дъщерята на Чарли Шийн за OnlyFans

Сами Шийн има възгледите си

Признава, че може би трябва да се чувства отегчен и да му е скучно, за да се присъедини към сайта за възрастни. Но пък го гризе мисълта, че по този начин не може да покаже на много жени как се прави орална любов.