Откакто Джеф Безос обяви, че се развежда със съпругата си Макензи интригите около него не спират. Малко след новината за развода, стана ясно, че Безос очевидно е имал връзка с бившата телевизионна водеща Лорън Санчес и нещата станаха още по-заплетени. 

Джеф Безос, Лорън Санчес и началото на авантюрата им

Kак Безос падна в капана на Санчес

Джеф явно сериозно е хлътнал

National Enquirer, собственост на American Media, публикува информция за връзката на Безос с Лорън Санчес, а Безос нае разследващи, които да открият дали историята е политически мотивирана.

От таблоида написаха, че разполагат с девет снимки на Безос, които го показват в интимни ситуации, изцяло гол, както и снимки на бившата телевизионна водеща Лорън Санчес, за която National Enquirer твърди, че е била в извънбрачна връзка с все още неразведения Безос.

Снимка 399331

Източник: Instagram / Ivory-NG

Сега Безос обвини най-големия американски таблоид National Enquirer и издателя му Дейвид Пекър в изнудване и шантаж. Милиардерът, който е собственик на вестника Washington Post заяви, че това да притежава вестника е "усложнение" за него, защото направил свои врагове "някои много влиятелни хора", включително президентa Доналд Тръмп, който е приятел на шефа на American Media Дейвид Пекър, пише BBC.

Джеф Безос, тайните му съобщения и едно разследване

Защо Джеф Безос нае детектив

Интригата се заплита

В блога си Безос сподели писма, за които твърди, че идват от редакцията и адвокатите на Enquirer. Писмата са доказателство как от медията го заплашват, че ще публикуват въпросните интимни снимки с приятелката му Лорън Санчес, ако изпълнителният директор на Amazon не се съгласи да се откаже от разследване срещу медията. От таблоида изискват и Безос да обяви и че National Enquirer не е политически мотивирана медия.

Снимка 399332

Източник: GettyImages

"Не искам никакви лични снимки да бъдат публикувани, но също така няма да участвам в добре позната практика на изнудване, политически услуги, атаки и корупция на National Enquirer, пише Безос, като допълва, че предпочита да "обърне камъка" и да види какво ще "изпълзи" оттам.