Неведнъж сме чували мнението, че Джъстин и Хейли май поизбързаха със сватбата и това ще им изиграе лоша шега. Но фактите са, че семейство Бийбър продължава да съществува от есента на 2018 г. до ден-днешен.

Джъстин Бийбър, Justice и как семейство Бийбър отпразнува успеха на хита „Peaches“

Джъстани Бийбър отново разби класациите

Как Джъстин и Хейли Бийбър отпразнуваха успеха на хита му

А в новия брой на GQ изпълнителят говори за пръв път толкова откровено за трудностите, през които двамата са преминали, най-вече в първата година от съжителството си като законни съпруг и съпруга.

Пред изданието Бийбър признава, че е правил всички грешки, през които преминава един човек, станал известен прекалено рано. Използвал е "тежки наркотици", сблъсквал се е челно с различни психични проблеми, държал се е неуважително към жените, с които е имал връзка.

И когато славата и парите вече не му носят удоволствие, а дори напротив - го карат да губи смисъла на всичко, той се връща отново на верния път благодарение на вярата си и на брака. Общото между тях е, че са ценностни системи, които не са свързани с това, че е известен и богат изпълнител.

Бийбър е свикнал от малък да прави това, което трябва, а не това, което иска. Отгледан е по-скоро от мениджъри и бодигардове, отколкото от родителите си. И докато не е можел просто да откаже концерт, за да излезе на клуб с приятели, той се е чувствал и до някаква степен длъжен да създаде семейство.

"Просто чувствах, че това е моето призвание. Просто да се оженя и да имам деца", откровен е Бийбър. Засега първата стъпка е изпълнена, но за да се похвали днес с мир в душата и спокойствие в семейния дом, двамата с Хейли преминават през редица трудни моменти.

В първата една година от брака им всичко е толкова крехко и несигурно, а основният проблем е, че си нямат доверие. Освен това, дяволите от миналото му се връщат с пълна сила и му трябва голяма смелост, за да успее да се разкрие напълно пред съпругата си.

"Имаше всички тези неща, които не искате да признаете на човека, с когото сте, защото е страшно. Не искате да ги плашите, като казвате: "Страхувам се", признава днес Бийбър. И не крие, че в лицето на Хейли е открил "силната, последователната, стабилизираща сила", от която има нужда в онзи етап от живота си.

След като доверието се настанява трайно помежду им, те започват да създават своите моменти и спомени като двойка, като семейство. И от това няма нищо по-красиво, категоричен е изпълнителят. Защото преди не е имало кой да го чака у дома, за какво да се вълнува, не е имал личен живот, не е имало кого да обича.

Джъстин Бийбър, новата му татуировка и как реагира на нея майка му Пати Малет

Защо е ядосана майката на Джъстин Бийбър

И има ли основание за това

Затова и Бийбър цени много времето, което прекарва със съпругата си. Дори да отива в студиото в 5:30 сутринта, винаги се прибира по-рано и вечерите са отредени само за тях двамата, а разговорите за работа са напълно забранени. Просто гледат забавни видеа и се смеят. И така той си напомня кой е всъщност, а не просто с какво се занимава, защото това не го определя истински.