В момента Логан Пол отново се радва на добри дни, но само преди няколко години, през 2017 г., каналът му в YouTube бе изправен пред сериозна опасност.

Логан Пол - влогърът, който се извини, че е заснел самоубил се човек

Влогър се извини, че е заснел самоубил се човек

Действието се е развило в Япония на място, известно с високия процент на самоубийства

Става дума за случая, в който Пол включи в свое видео кадри на тялото на самоубил се човек в Япония. Тогава тези му действия предизвикаха сериозна вълна от недоволство. Но няколко години по-късно той реши, че е време да опита нещо ново и стана боксьор.

Заедно с брат си, разбира се, който към момента се справя завидно по-добре на ринга. Сега в подкаста True Geordie Пол казва, че тази случка му е коствала наистина много неща, сред които и приятелските отношения с Дуейн Джонсън.

Логан Пол твърди, че по онова време двамата са имали един и същи публицист и от него той е разбрал, че Дуейн Джонсън е пожелал ютюбърът да изтрие всички си снимки от социалните мрежи с него.

Обяснението е било, че Скалата не е искал да има нищо общо с него. Според Пол това е бил един от най-тъжните моменти в живота му. Съжалява единствено, че Джонсън не се е свързал лично с него, за да му го каже, а е използвал посредник, пише Insider.

Но в същото време е проявил разбиране за решението му, защото е разбрал, че случилото се го е засегнало лично.