Вече от два дни по кината се върти най-новият филм с участието на Дуейн Джонсън - "Джуманджи: Следващо ниво". В процеса на промотирането му Скалата даде много интервюта, като повечето бяха доста забавни и с участието на Кевин Харт.

Кевин Харт, Дуейн Джонсън, "Джуманджи: Следващо ниво" и страхът на актьора от пеперуди

Актьорът, който се страхува от... пеперуди

Кевин Харт не обича много животните

Пред The Wall Street Journal обаче актьорът даде интервю, което е далеч по-сериозно от всички останали. В него Джонсън засяга различни теми, сред които каква е дневната му рутина и философията му за успех.

По принцип знаем, че през последните години Дуейн Джонсън е може би най-заетият човек в Холивуд и се снима във филм след филм. От месец август, когато приключиха снимките на "Джуманджи: Следващо ниво", Скалата се радва на най-дългия си почивен период от години насам.

Той ще продължи само още няколко седмици, защото в началото на 2020 г. Джонсън ще се захване със снимките на Red Notice, където ще си партнира с Райън Рейнолдс и Гал Гадот. Актьорът обаче използва максимално последните няколко месеца, за да си почине и да прекара повече време със семейството си.

В интервюто казва, че типичният му ден започва в пет сутринта. Тогава къщата е тиха и може да се наслади на тишината, песента на птиците и сутрешната доза кафе. Около два часа прекарва в отговаряне на имейли и попълване на различни документи.

Дейността му спира, когато съпругата му Лорън и двете им дъщери се събудят. Тогава цялото семейство закусва и към 8:30 ч. Скалата се отправя към "Железния рай", както е известен фитнесът му. Една негова тренировка продължава средно около час и половина, след което си взима душ и тръгва по задачи.

Какво представлява "Железният Рай"

Какво представлява "Железният Рай"

Какво прави Дуейн Джонсън в него

Графикът му обаче не изглежда по същия начин, когато снима филм, защото всичко се преобръща и светът му започва да се движи по строго определен график. Толкова, че дори има точен час, в който може да се чуе по телефона с близките си.

За тайната си сватба през месец август Дуейн Джонсън казва, че е искал да бъде в тесен семеен кръг и неслучайно са избрали остров Кауай, за да се венчаят. Джонсън и съпругата му са държали на това да не бъдат обезпокоявани, ето защо са взели предвид и евентуален сценарий, в който хеликоптер или дрон се опита да прекъсне церемонията им или да направи снимки.

Гледайки към 2020 г. Дуейн Джонсън е твърдо убеден, че ще се случат много неща, а едно от тях ще бъде да не гласува за Доналд Тръмп на президентските избори.

„Джуманджи: Следващо ниво“, Дуейн Джонсън, Кевин Харт и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Джуманджи: Следващо ниво“ с Дуейн Джонсън

Играта отива на следващо ниво, както и представянето на актьорите

Акьторът планира и филмите, които ще снима за в бъдеще, да бъдат локализирани в Атланта, Джорджия, където живее със семейството си. Така няма да се налага те да се местят постоянно, както се случва десетки пъти през последните три години.