Когато стане дума за Дуейн Джонсън, в съзнанието ни веднага изниква образа на екшън героя, непобедимия кечист и фитнес маниака с релефните мускули. Неслучайно прозвището му е Скалата.

Дуейн Джонсън, дъщеря му Жасмин, конната езда и отпразнуването на рождения му ден

Защо за Дуейн Джонсън всеки мъж има нужда от дъщеря

Скалата знае най-добре след като има цели три...

Оказва се обаче, че звездата има и една много нежна страна в себе си. Която проявява винаги, когато е със своето семейство и най-вече в компанията на малките си дъщери. Той не само е готов да намери винаги време за тях, въпреки натоварения график, но и да споделя игрите им и дори да ги глези.

Дуейн често споделя кадри в социалните мрежи, на които разкрива забавленията си момичетата. Преди няколко дни се появи ново симпатично видео - на него виждаме Скалата, в собствения му дом и оставил се без колебание на грижите на Жасмин (7) и Тиана (4).

А двете момичета са решили, че баща им има нужда от разкрасителни процедури и не се колебаят смело да действат. За целта намазват обилно лицето и главата му с розово червило, давайки му нов свеж облик, както и добър урок по красота.

През цялото време Дуейн седи търпеливо на стола и не трепва дори когато момичетата се катерят буквално върху него. Единствения му лек протест е в момента, в който Тиана възкликва, че има нужда от още количество грим. Кечистът въздъхва примирено, почти като след току що загубен мач и тихо казва, че всъщност няма нужда от повече.

Все пак резултатът от преобразяването е забавен за цялото семейство. Дори и за самия Дуейн. Макар да признава, че му е отнело доста време, за да изтрие червилото впоследствие, наясно е, че "ще дойде време, когато тези неща вече няма да имат значение за децата". Ето защо екшън звездата се наслаждава максимално на всеки момент, прекаран с тях.

Дуейн Джонсън, Симоне, WWE и как защити новото си име Ейва Рейн

Защо всички нападнаха дъщерята на Скалата

Симоне няма нужда от подкрепа

Освен Жасмин и Тиана от настоящия си брак, Скалата има и по-голяма дъщеря от предишна връзка, припомня Hollywood Life. Наскоро стана ясно, че 21-годишната Симоне е решила да тръгне по стъпките на своя прочут баща и да се занимава професионално с кеч.