Преди близо месец и половина Доналд и Мелания Тръмп напуснаха Белия дом и се върнаха в именито си Мар-а-Лаго във Флорида. От тогава двамата се крият от медийното внимание и това повдигна с нова сила въпроса дали са все още заедно или бившата Първа дама вече си е стегнала куфарите.

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и какво смята Стефани Уолкъф за отношенията им

Защо Тръмп не може без Мелания

Отношенията им от друга гледна точка

Още преди края на президентския мандат на Тръмп се заговори, че Мелания само чака целият този цирк да свърши, за да може да се разведе и да не й се налага вече да го играе щастливата съпруга. Е, изглежда това предположение не отговаря съвсем на истината.

Дни след Свети Валентин стана ясно, че съпрузите са отбелязали празника на влюбените с вечеря в ресторанта на Мар-а-Лаго. Част от имението функционира като голф клуб и заведението е достъпно и за негови подбрани членове.

Някои от тях дори не пропуснаха да си направят по едно селфи с Доналд и Мелания, които въобще не изглежда да са пред развод. На фона на това бившата Първа дама направи няколко публикации навръх Свети Валентин, но в нито една от тях не спомена съпруга си, предава Daily Mail.

Според източници, запознати с новото ежедневие на Мелания, тя се е отдала на пълен релакс и прекарва по-голямата част от деня си в SPA центъра на имението. А вечерите задължително са в компанията на Доналд. Той пък прекарва часове на голф игрището.

Мелания Тръмп, Иванка Тръмп и как бившата Първа дама остана без пари заради доведената си дъщеря

Как Иванка остави Мелания без пари

А после защо не се разбират...

Очевидно щом напрежението и отговорностите на Първо семейство са паднали от плещите на съпрузите, те са решили да дадат втори шанс на брака си и да го карат лежерно. А слуховете за развод поне на този етап са силно преувеличени.