Рийз Уидърспун винаги е изглеждала като перфектния представител на Холивуд - с поредица от успешни филми, няколко странични (и носещи й милиони) странични дейности под ръка, със съпруг, перфектен дом и деца край нея.

Рийз Уидърспун и Джим Тот финализираха развода си - ето какво се споразумяха

Как приключи разводът на Рийз Уидърспун и Джим Тот

Брад и Анджелина могат да вземат пример

Привидната приказка приключи тази пролет, когато 47-годишната актриса от "Професия блондинка" обяви, че се развежда със съпруга си от последните 11 години. Междувременно пък децата от първия й брак с Райън Филип пораснаха и поеха по своя път.

По-малкият е Дийкън Филип - 20-годишният син на Рийз и Райън, който се занимава с музика. През отминалата седмица той направи дебюта си на корица на списание, като вероятно е успял да изненада и майка си с нея.

Защото на кадъра Дийкън е напълно гол, загърнат само с кожено палто. Списанието пък е King Kong 16 в брой, наречен The Americana Issuе. "Новото десетилетие заслужава рестарт", пишат там по повод факта, че синът на Рийз вече е на 20 години.

"Да забравим тийейджърския гняв и да насочим тази енергия към опознаване на чувствеността", допълват те фотографиите на Дийкън, които говорят сами за себе си. А само преди година той изглеждаше по коренно различен начин...